Privacybeleid

De gemeente Emmen respecteert de privacy van de bezoeker van deze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft via webformulieren vertrouwelijk wordt behandeld.

De gegevens die via een webformulier worden verstuurd, gaan namelijk gecodeerd via een zogenaamde beveiligde verbinding (https) over het internet. Voor deze beveiligde verbinding wordt gebruik gemaakt van Secure Socket Layer, kortweg SSL. Zodra een SSL-verbinding tot stand is gebracht, verschijnt er in de browser een gesloten slotje. Bij Microsoft Internet Explorer bevindt het slotje zich rechtsonder in beeld. Zodra u gegevens via een webformulier naar ons wilt gaan versturen, krijgt u daarom de onderstaande melding in beeld:

'U gaat pagina's via een beveiligde verbinding weergeven. De informatie die u met deze website uitwisselt, kan door niemand anders worden gelezen.'

Het bezoek aan de website van Atalanta vindt geheel anoniem plaats. Wel is de gemeente Emmen geïnteresseerd in gegevens die inzicht geven in bezoekersgedrag. Deze gegevens zijn bijvoorbeeld op welk tijdstip u de site bezoekt, vanaf welke site u op onze site binnenkomt en welke pagina’s het meest bezocht worden. We verzamelen deze gegevens geheel anoniem en alleen met als doel om de site continu te verbeteren.

Indien u vragen heeft over het privacybeleid van de gemeente Emmen met betrekking tot deze website, dan kunt u contact met ons opnemen.